Veilig Voor NederlandMissie & Visie

Onze missie

“Particuliere beveiliging en beveiligers naar een hoger niveau tillen om met maximaal getrainde en gedreven mensen die breed inzetbaar zijn, kwaliteit leveren als het gaat om het borgen van veiligheid. Met onze dienstverlening en als particuliere beveiligingsorganisatie een schil, brug en verlengstuk zijn van en tussen samenleving en overheid.”

Een Missie geeft onder andere antwoord op de vragen:

Waar staan we voor?

Wij staan voor vertrouwen om professioneel en met oprechte aandacht het gevoel van veiligheid en comfort over te brengen en te waarborgen die naadloos aansluit op de beleving die u aan uw gasten wilt bieden.

Wat levert Professioneel Gastheerschap op?

Als mensen zich welkom, veilig en comfortabel voelen blijven ze langer, geven ze meer uit, komen ze vaker terug én vertellen ze hun positieve ervaring gemiddeld 20 keer door aan familie en vrienden! Dit zorgt voor klantbinding en positieve mond-tot-mond reclame voor uw locatie.

Wat is het bestaansrecht van het bedrijf?

Wij zijn erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid onder ND 5981.

Hoe is het opgericht en waar liggen de wortels?

Veilig Voor Nederland is opgericht door Ronnie Mohan,
Ronnie heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van gastvrijheid, gastgerichtheid en veiligheid. Waarvan meer dan 10 jaar binnen de particuliere beveiliging. Ronnie heeft een brede ervaring opgedaan binnen de high end, first class events en projecten en zich gespecialiseerd binnen de complexe publieke- en private vraagstukken rondom ad-hoc beveiligingsprojecten waarvoor een specifieke ervaring is vereist. In 2018 bood hij zijn diensten als zelfstandige aan bij diverse toonaangevende bedrijven, opdrachtgevers en locaties en heeft recentelijk een bijdrage geleverd aan het Landelijk Operationeel Team Corona, de plek die uiteindelijk leidde tot de eerste stap naar Veilig Voor Nederland.

Wat is onze identiteit?

Integriteit, eerlijkheid leidt tot gelijkwaardige kansen voor iedereen. Helaas geen vanzelfsprekendheid, echter hopen wij dat een goed voorbeeld doet volgen. Kwalitatieve opleidingen voor beveiligingsprofessionals die het verschil willen maken in de markt, zowel mentaal als fysiek. Om bij te dragen aan het wegnemen van onveilige situaties. Elke dag weer, en steeds beter.

Onze visie

Particuliere beveiliging krijgt een grotere en belangrijkere rol en is recentelijk toegevoegd aan de lijst van vitale en essentiële beroepen. Na de coronacrisis wordt de impact op de sociale, fysieke en digitale veiligheid zichtbaar en de essentie om veilig en efficiënt binnen ketens samen te werken een must. De kracht van het collectief. We geloven in synergie en het gegeven dat het geheel meer is dan de som der delen.

Een visie geeft onder andere antwoord op de vragen:

Waar gaan we voor?

Langdurige en duurzame samenwerkingen die gebaseerd zijn op vertrouwen.

Wat is onze toekomstdroom?

Een fantastisch team neerzetten dat exclusieve beveiligers van topkwaliteit maximaal opleidt en levert om bij te dragen aan het wegnemen van onveilige situaties en de veiligheid van de samenleving vanuit professioneel gastheerschap.

Een visie geeft onder andere antwoord op de vragen: 

Welke bijdrage leveren we aan de maatschappij?

Op een authentieke, respectvolle en verbindende schil fungeren als particuliere beveiligingsorganisatie tussen samenleving en overheid. Wij bouwen mee aan voor de hand liggende oplossingen gebruik makende van de kracht van bestaande netwerken en platformen. Resultaat: weerbare ecosystemen en een veilige samenleving als geheel.

Waar willen we naartoe?

Een sociale, platte en zelfsturende organisatie, commerciële drive en maatschappelijke doeleinden. Een professionele beveiligingsdienst met een dienstverlening die wat oplevert en daarom eigenlijk dus niks kost!