Veilig Voor NederlandCursus, Training en Opleiding

Gezien de huidige situatie gaat het onderwerp “veiligheid” een nog belangrijkere rol spelen in de huidige samenleving. Het blijft prioriteit om iedereen een veilig gevoel te geven in tijden waar er veel gebeurt. Door de veranderingen in de maatschappij is het overduidelijk dat in elk dienstverlenend beroep zoals particuliere beveiliging, waarbij je veel in contact bent met mensen vernieuwde ontwikkeling en training van vaardigheden en skills een vereiste zijn om je werk goed te doen. Ontwikkeling en training in de Particuliere Beveiliging zijn gezien de huidige maatschappelijke situatie in Nederland nu meer dan ooit noodzakelijk. Jou vaardigheden, skills en effectiviteit die jou een professionele beveiliger maken zijn niet alleen van belang om je werk goed te doen maar ook in het belang van jou eigen veiligheid.

Naast de reguliere opleiding is er in de afgelopen jaren gebleken dat de rol en taken van een beveiliger steeds uitgebreider geworden zijn. Vaak is dat zonder dat er naast de theorie voldoende aandacht besteed wordt aan vernieuwde praktijkervaring van de beveiliger. Ondanks het feit dat de risico’s voor de beveiliger door veranderingen in de maatschappij zwaar zijn verhoogd speelt dit nog geen belangrijke rol terwijl dat wel zou moeten. Daarom bieden wij een cursus gericht op praktijk training “beveiliger” aan.

Waarom? De reden is gezien de crisis en de veranderende huidige maatschappelijke situatie ons zeer duidelijk. Beveiligingsprofessionals die het verschil willen maken in de markt, zowel mentaal als fysiek. Door kwalitatieve praktijkgerichte cursussen en trainingen voor iedere beveiliger, ongeacht in welk segment en voor welk bedrijf je werkzaam bent. Een cursus en training die een must is om ervaren te hebben in deze periode en met oog op toekomst omdat er meer verwacht en gevraagd wordt dan de inhoud van de reguliere opleiding. Veilig Voor Nederland heeft met professionals een cursus en training ontwikkeld voor iedere beveiliger toegankelijk, decennia high risk en praktijkervaring en dit gecombineerd met de succesfactoren die de speciale militaire en politionele elite eenheden zo effectief maken.

Dit doen wij om beveiligers en beveiligingsbedrijven de mogelijk te bieden om maximaal te trainen op de praktijk. Niet meer alleen vanuit de reguliere opleiding en theorie goed gastheerschap, veiligheid en comfort bieden. Nu ook echt maximaal direct effectiviteit en aantoonbaar praktijk gericht getraind zijn om zo goed en professioneel als mogelijk voorbereid te zijn op het signaleren, voorkomen maar ook op te treden in een onbekende of onveilige situatie en dit professioneel om te buigen naar een veilige situatie.

We kijken ernaar uit om je onze specialistische vaardigheden aan te leren tijdens de cursus en training beveiliging, zodat jij situaties professioneel aankunt.

Wat levert de cursus en training van Veilig Voor Nederland jou op?

Het vergoot jou competenties en skills om je werk goed te doen maar ook je eigen veiligheid.
Werken en leren van en met professionals vanuit Beveiliging Politie en Defensie die hun sporen hebben verdiend op het allerhoogste niveau van Nationale Veiligheid
Het vergroot en draagt bij aan je kansen op de arbeidsmarkt als beveiliger of toezichthouder en opdrachten voor zelfstandige beveiliging professionals.
Het vergroot je skills en vaardigheden op professioneel en persoonlijk vlak als het gaat om veiligheid, kortom een investering met een levenslange rendement!

Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid voor scholing en omscholing voor de reguliere opleiding beveiliger.
Dus ben jij of ken jij iemand die de beveiliging in wilt en aansluitend de cursus en training praktijk erbij wilt?

Neem daarom nu contact op!