Veilig Voor NederlandBeveiligingsdiensten

Beveiligingsdiensten vanuit Veilig Voor Nederland zijn erop gericht dat onze beveiligers erop getraind zijn om een Gastvrije beleving en een Veilig gevoel met zich mee brengen. Weten dit uiterst professioneel en respectvol te verbinden aan iedere bezoeker, aanwezige personeel en een gehele locatie. Een flexibele, toegevoegde waarde die naadloos aansluit binnen elke openbare en of publieke ruimte. Een extra beleving en gevoel naar beste kunnen die bijdraagt vanuit professionele en oprechte aandacht voor veiligheid en comfort. Dienstverlenend en een ondersteunende houding om veiligheid en comfort te bieden. Indien nodig professioneel veerkrachtig op te treden en op gepaste wijze te handelen op elk denkbaar scenario.

Onze Werkwijze:

Veilig Voor Nederland zet maximaal in om onze beveiligers de benodigde praktijk skills en vaardigheden bij te brengen om een hoge mate van gastvrijheid, gevoel van veiligheid, comfort, professionele en vakkundige wijze te kunnen overbrengen, verbinden en indien nodig handhaven.

Een (veilig) gevoel is een innerlijke beleving van een bepaalde gebeurtenis. Gastvrijheid is een beleving van de gast. Dat maakt ook dat je als persoon of bedrijf niet gastvrij kunt zijn, dat bepaalt de gast.

Hoe ontstaat een gastvrijheidsbeleving? Gastvrijheid bereik je bij goed gastheerschap en gastgerichtheid. Gastheerschap is naar beste kunnen, vanuit je hart, een gast oprechte aandacht, veiligheid en comfort bieden.

Veilig Voor Nederland heeft een werkwijze met als basis de bovenstaande definities en dit gecombineerd met de succesfactoren die de speciale militaire en politionele elite eenheden zo effectief maken. Dit om beveiligers maximaal te trainen om niet alleen vanuit theorie en goed gastheerschap maar ook maximaal praktijk getraind zijn om zo goed als mogelijk voorbereid te zijn op het signaleren, voorkomen maar ook professioneel op te treden in een onbekende of onveilige situatie en dit naar beste kunnen professioneel om te buigen naar een veilige situatie.

Wat levert een beveiligingsdienst vanuit Veilig Voor Nederland op?

Professioneel Gastheerschap is naar beste kunnen, vanuit je hart, een gast oprechte aandacht, veiligheid en comfort bieden.
Als mensen zich welkom, veilig en comfortabel voelen blijven ze langer, geven ze meer uit, komen ze vaker terug én vertellen ze hun positieve ervaring gemiddeld 20 keer door aan familie en vrienden!
Dit zorgt voor klantbinding en positieve mond-tot-mond reclame voor uw locatie.

Echt gastheerschap kost niks maar levert op!

Wat verwacht u voor, en wilt u uitdragen op uw locatie en aan uw gasten?

Professioneel, Gastgericht en Veilig Voor Nederland!